Nice

Skøn fire/femværelses lejlighed med udsigt til Parc Alsace-Lorraine og tæt ved vandet.

Lejligheden på ca. 90 m2 ligger på 4. sal (øverste etage) på Boulevard Gambetta med udsigt til den smukke bypark Alsace-Lorraine. Der er 450 m til Promenade des Anlgais og Hotel Negresco.

Der er en stor stue/spisestue og tre soveværelser med plads til 6 personer, fuldt monteret køkken, badeværelse med toilet. Lejligheden er nyrenoveret, og der er aircondition.
Lejligheden er perfekte til vennepar, som rejser sammen eller en familie med større børn. Lejen er billigere end to hotelværelser på et beskedent 3* hotel, og i egen lejlighed har man råderum på en helt anden måde end på et hotelværelse. Desuden kan man købe ind på de fristende lokalmarkeder og efterfølgende nyde delikatesserne ved eget spisebord, i eget tempo og med vin til vinhandlerpris og ikke restaurationspris.

Pris for 1 uge 10.000,- inkl. slutrengøring.
Min. 3 nætter 5.000,- inkl. slutrengøring.

Download plantegningen her!

Tidligere lejers kommentar

Se ledige perioder i 2018 og bestil med det samme!

Se ledige perioder i 2019 og bestil med det samme!

Download flere detaljer her!

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.