Tidligere lejeres kommentare

Ris og Ros – kommentarer til lejligheden i Paris

Så er vi hjemme fra Paris, og det har været nogle virkelig skønne dage. Lejligheden er som et privat hjem. Man føler sig rigtig godt tilpas med det samme. Som om man har boet der længe. Det sværeste var faktisk at skulle forlade den igen. Vi har planer om at prøve det en gang i fremtiden. Beliggenheden er jo unik. 
Vi har tit været i Paris og boet både på rigtig dyre og ganske ydmyge hoteller, men intet kan måle sig med et ophold i lejligheden. Jens april 2017 _______________________________________________________________________________________________________________________

Tusind tak for at vi kunne leje lejligheden i Paris. Det må være blandt de mest fantastiske lejligheder i Paris. Thomas juli 2016
_______________________________________________________________________________________________________________________

Vi kom hjem i går aftes efter en fantastisk god uge i Paris. Vores ophold i lejligheden var rigtig dejligt - helt fantastisk lejlighed med helt suveræn beliggenhed! Marais kvarteret er helt fantastisk og med Bastille-pladsen og Metro-nedgangen lige uden for døren bliver det ikke meget bedre!
Vi har haft rigtig meget glæde af de mange praktiske oplysninger vedr. butikker osv. i kvarteret, som du sendte i forvejen. Og da jeg/vi er meget mad- og vininteresserede, har Keld Johnsens restaurant-tips været helt fantastiske, nærmest uvurderlige - og vi har nået at besøge en god del af restauranterne i ugens løb.
Niels Martin juli 2016
______________________________________________________________________________________________________________________

Tusinde tak for lån af jeres lejlighed. Den er jo helt fantastisk og skøn at bo i. Både lejligheden selv og placeringen er helt i top. Vi havde en super tur til Paris. Bonjour! 
Tak igen og mange hilsener, Trine december  2015
________________________________________________________________________________________________________________________

Ruth, Ruth, Ruth - kan da aldrig bo andre steder i Paris, end præcis her.
Sidder i jeres vidunderlige lejlighed med stearinlys og morgente, kigger ud over Place Bastille på mandag morgen, som nu vågner i Paris.
Fra vi kom ind af døren, følte vi os hjemme. Der er så meget i atmosfæren, som minder om at komme ind af døren hos min mor (Dog lidt mere ekstravagant, som hun sagde med et smil. Du kan tro, at min mor har værdsat og nydt at bo her. Hun har moret sig over de små ting, som lige så godt kunne være hendes eget fund eller den måde, der er skrevet små sedler.
Her er simpelthen hyggeligt og perfekt som 'hjem' i Paris. Det er en fornøjelse at opleve sådan et personligt og rart sted, fyldt med sjæl.
Og Paris er jo som altid helt pragtfuld. Vejret har været mildt, vi har set en masse skønne steder, været på 'puces' og spist, som det hører sig til det lækreste mad Septime, Paul Bert, Bofinger, Fish Boulangeri m.m. Og købt delikatesser, vin med til hygge på Place des Vosges, siddet ved deux pont og her i lejligheden. Der er jo fyldt med fristelser, og dagene ude i byens sus er lange, men vi har virkelig nydt nogle stunder også med benene oppe her i den skønne lejlighed.
Nu skal vi ud og ha' morgenmad i Marais og slentre rundt og nyde vores sidste Pariser-dag i denne omgang.
Det er ikke sidste gang, at jeg høre om lejligheden er ledig, når min vej går til Pari. Mange Parishilsner fra Nanna og mor Kamma.  september 2013


Sms fra Keld Johnsen, Restaurant The Diplomat: ”Vel ankommen. Hvilken skøn lejlighed! Min drøm om Paris!

Den lejlighed kan ikke oversælges. Den er helt fantastisk!
Ole, journalist


sms fra Paul Cunningham, som var i Paris i marts 2011 i forbindelse med en kogebogskonkurrence:
Tak sweetie. Såååå glad. Og tak soooo much for Bastille'slottet.
Det var en rigtig god tur, og vi var specielt glade for at låne den skønne lejlighed med masser af "albuerum". Her var mulighed for afslapning efter de mange traveture rundt om i byen. Derudover - lejligheden er excellent, når man er mere end et par modsat at bo på et antal hotelværelser. Bedste hilsner Sten april 2011


Tusinde tak for lån/ leje af jeres fantastiske lejlighed – vi havde nogle super dejlige dage.
Og tak for de gode tips om marked, restauranter m.m.
Med venlige hilsner fra Jytte april 2011


Vi landede sent i går aftes efter 3 skønne dage i Paris. Tusind tak for at få lov at bo i jeres fantastiske lejlighed, som vi alle nød - børnene var især vilde med udsigten til Eiffeltårnet. Birgitta maj 2011


Netop hjemkommet fra nogle skønne dage i Paris - og jeres skønne pariserlejlighed.
Vi vil rigtig gerne gentage succesen næste år samme tid. Hvornår ønsker du vi senest booker det hos dig?
Kh Annelise maj 2011


Tak for lån af lejligheden. Vi havde en fantastisk weekend med både sightseeing, shopping og ikke mindst dejlig mad og vin.
Lejligheden ligger perfekt i forhold til de hele og udsigten til Place de la Bastille er fantastisk – der sker noget døgnet rundt.
Med hjertelig hilsen Jette og Thomas maj 2011


 

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.