Vinho Verde for professionelle

Onsdag 16. maj 2018
Nordatlantens Brygge, 5. sal, Strandgade 91, 1401 København 

Hvis man tror, at Vinho Verde kun er forfriskende, let perlende sommervin, kan man godt tro om. Det er de også på grund af indflydelsen fra det kølige Atlanterhav, men de er så meget mere, og vinene er helt forskellige i stil. Sågar røde!

Kom selv og smag, når over 200 vine præsenteres af 21 kvalitets vinproducenter, hvor mange søger importør:  Deltagende vinhuse: Adega de Monção - Anselmo Mendes - BH Wines - Casa de Oleiros - Casa de Vila Verde –
Casal de Ventozela - Guapos Wine Project - Manuel Costa & Filhos - Quinta da Lixa – Quinta das Arcas - Quinta de Carapeços, Lda - Quinta de Curvos – Quinta de Linhares – Quinta de Santiago - Quinta do Ferro - Quintas do Homem – Reguengo de Melgaço - Soalheiro – Vercoope - Viniverde | Adega Ponte da Barca

Program for dagen:
13–14 Seminar 1: “Præsentation af Vinho Verde regionen og et udvalg af de mange druesorter”
15–16 Seminar 2: “Præsentation af Vinho Verde regionen, dens underregioner og terroir”
14–18: Walk around smagning

Seminarerne ledes af Bjarne Mouridsen, som er freelancejournalist og vinskribent med speciale i Portugal, portvin og portugisisk vin. Få, om nogen, har så stort kendskab til emnet som Bjarne. Han har bl.a. arbejdet for Danmarks Radio, dagblade og tidsskrifter som Vinbladet og Din Vinguide og på sin egen vinblog, Vin med Mouridsen (https://vinmou.blogspot.dk/). Tidligere på året sad han i dommerpanelet ved kåringen af Portugals 10 bedste vine ved Vinfestivalen Essencia do Vinha. 

Tilmelding her!

Vi glæder os til at se jer!

 

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.