Vinens Hus Konsulent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinens Hus beskæftiger sig med konsulentvirksomhed og rådgivning ved salgsfremstød af vine på det danske marked gennem forskellige aktiviteter som:

Branding & Image

Retail promotions

Udstillinger

Teknisk arrangør af events som:

 • Smagninger/seminarer for professionelle

 • Forbrugersmagninger

 • Journalist-arrangementer

Kommunikation & formidling

Pressemeddelelser

Anden pressekontakt

Nyhedsbreve

Sociale medier

Annoncering

Layouts

Rådgivning
Markedsrådgivning

Markedsundersøgelser

Identificering af potentielle samarbejdspartnere

Markedsrapporter

Press clippings

Evaluering

 

Man kan vælge hele pakken eller én eller flere aktiviteter. Ud over egne kompetencer, har vi et solidt netværk af partnere og underleverandører.

Vores årelange erfaring med det danske vinmarked samt fantastisk gode kontakter til vinbranchen, HoReCa og vinjournalisterne, gør os til det naturlige valg af en partner til vinpromotion i Danmark. 

Vi har gennem årene repræsenteret udenlandske handelsorganisationer i Danmark på fuld tid, bl.a. Wines of Chile, Navarra og Cava. Desuden organiserer vi enkelte events efter ønske, både totalløsninger, og hvor vi indgår i delopgaver med samarbejdspartnere.

Wine Institute of California har vi præsenteret i Danmark i små 30 år. Se mere om Californisk vin på www.discovercaliforniawines.com samt på facebook: http://www.facebook.com/CaliforniaWinesDanmark 

Medlem af The Good Life, en sammenslutning af selvstændige PR-Bureauer i England, Benelux-landene, Tyskland/Schweiz og Østrig, Rusland og Danmark. www.thegoodlifenetwork.biz

Kontaktoplysninger

 • De Danske Vinrejser A/S
 • Magstræde 7, 1204 København K
  CVR nr.14723986
  Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

 • Telefon: +45 33326220
 • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.