Vinens Hus Konsulent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vinens Hus beskæftiger sig med konsulentvirksomhed og rådgivning ved salgsfremstød af vine på det danske marked gennem forskellige aktiviteter som:

Branding & Image

Retail promotions

Udstillinger

Teknisk arrangør af events som:

  • Smagninger/seminarer for professionelle

  • Forbrugersmagninger

  • Journalist-arrangementer

Kommunikation & formidling

Pressemeddelelser

Anden pressekontakt

Nyhedsbreve

Sociale medier

Annoncering

Layouts

Rådgivning
Markedsrådgivning

Markedsundersøgelser

Identificering af potentielle samarbejdspartnere

Markedsrapporter

Press clippings

Evaluering

 

Man kan vælge hele pakken eller én eller flere aktiviteter. Ud over egne kompetencer, har vi et solidt netværk af partnere og underleverandører.

Vores årelange erfaring med det danske vinmarked samt fantastisk gode kontakter til vinbranchen, HoReCa og vinjournalisterne, gør os til det naturlige valg af en partner til vinpromotion i Danmark. 

Vi har gennem årene repræsenteret udenlandske handelsorganisationer i Danmark på fuld tid, bl.a. Wines of Chile, Navarra og Cava. Desuden organiserer vi enkelte events efter ønske, både totalløsninger, og hvor vi indgår i delopgaver med samarbejdspartnere.

Wine Institute of California har vi præsenteret i Danmark i over 30 år. Se mere om Californisk vin på www.discovercaliforniawines.com samt på facebook: http://www.facebook.com/CaliforniaWinesDanmark 

Vi er medlem af et netværk af 10 uafhængige PR bureauer med speciale i vin og hospitality med navnet The Food & Wine Republic www.foodandwinerepublic.com med kontorer i Benelux, Tyskland, Spanien, Frankrig, Italien, England, Sverige og Danmark.