Det klassiske Bordeaux med besøg som ”i gamle dage"

12-16/9 2021

I begyndelsen af 80’erne arrangerede jeg, Ruth Tilgaard, Grand Conseil de Bordeaux første besøg i Danmark. Grand Conseil de Bordeaux er en sammenslutning af alle Bordeaux vinbroderskaber. Det blev en forrygende succes, og broderskabet har været aktivt lige siden. 

Nu arrangerer De Danske Vinrejser i samarbejde med Jørn Christensen, som er den danske Maître for Grand Conseil de Bordeaux, en forrygende vinhøstrejse, som kombinerer kulinariske oplevelser, kultur og klassiske vine på allerhøjeste niveau i Bordeaux.  

Jørn har været stormester for sammenslutningen af Bordeaux broderskaberne i 40 år og for hele Nordeuropa i 12 år, han har været i Bordeaux 35 gange, og ingen har bedre kontakter end ham, så de mest prestigiøse slotte gæstfrit åbner sine døre, ikke kun til vinkældrene, men til de private gemakker. Begyndelsen af september lige før eller i starten af vinhøsten er et fantastisk spændende tidspunkt at besøge et vindistrikt, hvor man kan få en realistisk fornemmelse af, hvad årgangen kommer til at byde på. Rejsen er inspireret af den rejse for Grand Conseil de Bordeauxs danske afdeling, som fandt sted i september 2019, men uden slotsmiddage om aften, så der ud over de fantastiske dags-besøg også bliver tid til at opleve Bordeaux by og dets restauranter. Vi har lagt noget af programmet for 2019 turen på vores www, så man kan fornemme stemningen og se niveauet for vinene, som er helt enestående! Denne rejse har INTET til fælles med en normal vinrejse til Bordeaux. 

Turen er for max. 15 deltagere, for ellers er der ikke plads nok i slottenes private stuer.

Jørn Christensen har lovet selv at tage med på turen assisteret af Ruth Tilgaard. 

Jørn vil fortælle områdets, slottenes og vinenes historie. 

Pris ca. 16.700 kr

Ca prisen skyldes, at vi endnu ikke har spurgt på alle besøgene, men vi ved, at alle gerne vil tage imod, medmindre de er forhindret. 

Det fulde program kan downloades her!