Californien Central Coast fra San Francisco til Los Angeles

California Central Coast Region fra San Francisco til Los Angeles
28. september -  6. oktober 2018

I samarbejde med Keld Johnsen, www.americanwine.dk og Wine Institute of California har vi tilrettelagt en rejse med besøg på American Wines bedste leverandører, suppleret med besøg hos gode venner. Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles byder på en af de flotteste køreture i Californien med det brusende Stillehav mod vest og frodige marker og skove mod øst. Vinmarkerne ligger gemt i små lommer i de mange smukke vindistrikter. Filmen Sideways fra 2004 gav Pinot Noir en renæssance, og den afsmittende effekt mær-kes stadig, men vi kommer til at opleve, at området kan meget mere. Priserne er fornuf-tige, fordi navnene ikke er så kendte som nord for San Francisco.

 Vi starter i Santa Cruz, hvor vi smager fantastiske Pinot Noir og Chardonnay med Bourgogne som forbillede. Herfra til Monterey, hvor vi bor med en afstikker til Carmel Valley, som også byder på fornem Chardonnay og Pinot Noir. Vi bor i Paso Robles og besøger baglandet, hvor gode vingårde satser på Cabernet Sauvignon. Edna Valley og Santa Maria Valley besøges på vej til uforlignelige Santa Barbara, hvor vi bor de tre sidste nætter.

Vinguide:  Ruth Tilgaard

Pris 18.350,- uden fly


Download det fulde program her!

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.