Spanien

10-17/09 Spaniens klassiske vindistrikter - rejse 134
San Sebastian, Navarra, Rioja og Ribera del Duero, Rioja

Den store vinrejse går til Spaniens klassiske vindistrikter i Castilien, Navarra og Rioja. Ugen starter i San Sebastián, som måske er Europas smukkest be­liggende by og i hvert fald en af de dejligste. I tilgift er det Spaniens kulinariske centrum. Her findes en koncentration af super spisesteder med såvel internationalt som baskisk køkken. Desuden har San Sebastián en hyggelig, gammel bydel med utallige tapas-restauranter - disse små hapsere, som hele Spanien er kendt for, men som ingen andre steder er så fantasifulde og mangfoldige som i San Sebastián. Vi besøger selvfølgelig Guggenheim museet i Bilbao eller Balenciaga museet, før vi kører til Riojadistriktet, hvor vi besøger det bedste på begge sider af Ebro-floden, og til naboen Navarra, som ikke længere står i skyggen af Rioja. Ugen slutter i den gamle kongeby, Valladolid, ved Duerofloden, hvorfra vi kører på vinbesøg for at komme tæt på nogle af de nye vinstjerner - først og fremmest Ribera del Duero, der anses for at have Spaniens bedste røde vine, som er i klasse med de bedste fra Frankrig.

Lidt syd for Valladolid ligger Rueda, som er udnævnt til landets bedste hvidvinsdistrikt. Vi smager på vinen, før vi fortsætter lidt vestpå langs Duero til Toro, som også kan blande sig i topklassen. Herfra kommer også den vidunderlige, kostbare skinke fra svinene med de sorte fødder.

Vinguide: Ruth Tilgaard

Pris:  13.450.


Download programmet her!

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.