Flodkryds på Rhône ”Porten til Provence”

Martigues - Arles - Avignon - Tain l’Hermitage - Vienne - Tournus - Chalon sur Saone
9/10 – 15/10 2019 

Provence og det sydlige Rhône har det hele: en pragtfuld, vild natur, stemningsfulde byer – såvel store som små, skønne vine og et godt køkken, som i tilgift er sundt. 
Vi sejler i roligt tempo med MS Mistral med plads til 158 passagerer. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt i top på denne dejlige franskejede båd fra selskabet CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har specialiseret sig i sejlads på floder.
Der bliver god tid til at smage på områdets vine og til at tale om og forberede os på besøgene på landjorden. På alle byvandringer og på turen til grotten er vi vores egen lille gruppe. Den valgfri tur med bus til Camarquen foretages med andre engelsktalende passagerer fra båden.
Vi flyver med Air France ud til Marseille og retur fra Lyon.
Naturen i oktober er fantastisk, når bladene er begyndt at få farve i kontrast til de barske klipper og den stedsegrønne garrique (maquis). 

Vinguide: Torben Møller Sørensen assisteret af engelsktalende lokalguide på bådens udflugt til Camarque.

Pris kr. 15.980,-


Download det fulde program her!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.