Jordan & Israel

01 - 12/11 eller 14/11 Jordan & Israel   rejse 280

Turen starter i det gæstfri og venlige kongedømme Jordan, hvor vi oplever det eventyrlige Petra og tager på ørken oplevelse i Wadi Rum. Videre over grænsen mellem tvillingebyerne ved Det Røde Hav: Aquaba og Eilat til Tiberias ved Genezareth Sø, hvor vi besøger nogle af landets bedste vingårde i Golan højderne og det nordlige Gallilæa.

Vi slutter med 5 nætter i Jerusalem med historie, religion og vin fra Jerusalem Hills, som bakkerne lige uden for byen hedder. Vi besøger også Betlehem, Nazareth, Tempelriddernes Akko og Herodes havn Cæsarea, hvor Israels største vinhus Carmel ligger få km. derfra.

Dagstur til Det Døde hav, Masada og Quamran, hvor Dødehavsrullerne blev fundet. Ingen plet på jorden har betydet så meget for hele menneskeheden som den stump ørken, jøderne kalder Israel. Bibeltro eller ej, så er det fascinerende at besøge de steder, vi alle kender.

Og landets befolkning og vine vil med garanti overraske positivt.

Vi flyver med Austrian Airlines ud til Amman og retur fra Tel Aviv og bor på gode og helt specielt velbeliggende hoteller.

Vinguide Ruth Tilgaard assisteret af dansktalende lokalguide samt Roni Pelel, som er en af landets førende arkæologer og marketingdirektør for nationalmuseet, The Israel Museum. 

Pris ca. kr. 18.850,- 

 

 

 


Download det fulde program her!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.