Vinkrydstogt langs Dalmatiens storslåede kyst og mellem øerne
Dubrovnik – Mljet – Hvar – Bol - Split –  Korčula – Šipan –  Dubrovnik

9/10 – 16/10 2021 - 
Udskudt til oktober 2022

Katarina Line arrangerer i oktober et vinkrydstogt til Dalmatien med deres superior deluxe skib MS Riva. Skibet har samme høje standard og service som de mest eksklusive skibe, der sejler på de Europæiske floder, men det er mere eksklusivt, fordi der kun er 18 kahytter ombord, hvilket svarer til max. 40 passagerer.

Der sejles om dagen på Adriater-havet, men altid mellem kysten og øerne, aldrig på åbent hav, så der er som regel ingen søgang, og man er tæt på det flotte sceneri. Det er muligt hver dag at bade i det lune og krystalklare vand. Alle dage er der god morgenbuffet og hjemmelavet 3 retters frokost (undtagen de dage, hvor der er frokost ude) samt 3 middage ombord. Sidst på eftermiddagen lægger skibet til i en mindre havneby og bliver liggende for anker natten over, så gæsterne kan opleve de små byer med guide og på egen hånd og tre aftener kan spise middag i land i magelig gåafstand fra skibet. 

Vi kommer til at smage masser af god vin, og ikke kun Plvac Mali, som både Primitivo og Zinfandel stammer fra. Det fungerer virkelig godt! Se skibet her

 

Vinguide: Ruth Tilgaard, assisteret af skibets kroatiske guide, som er med på hele turen og engelsktalende lokalguider

Pris: DKK 17.400

Det fulde program kan downloades her!