Makedonien

23 - 29/9 Makedonien   rejse 255

Makedonien er et lille, smukt og uspoleret land med en gæstfri befolkning. Landet er kun halvt så stort som Danmark, og da det ligger omgivet af andre lande, så der ikke er adgang til havet, er det ikke nogen turistmagnet. Og godt det samme! Man spiser godt i Makedonien, hvor fast food endnu ikke har erstattet gammeldags egnsretter. Køkkenet byder på masser af grønt, krydrede kødretter, spændende salater og hjemmebagt brød. På vingårdene produceres kvalitetsvine til rørende priser, både i større stil og som håndarbejde. Der bruges både internationale og lokale druer, med den gode røde Vranec i spidsen. Man bliver virkelig overrasket over, hvor elegante nogle af vingårdene er. Vinproduktionen går helt tilbage til det 4. årh. f. Kr. Desuden fremstilles skønne grappa’er, der kan smage som en god brandy.
Alexander den Store kom fra Makedonien, og Skopje byder på masser af historie, bl.a. i den tyrkiske basar, som har ligget her siden det 12. årh.
Makedonien har alt, hvad et turisthjerte kan begære. Og flygtninge, som man forestiller sig i massevis, dem ser man ikke, i hvert fald ikke på denne tur.

Vinguide Torben Møller Sørensen, assisteret af engelsktalende lokalguider

Pris 9.950,-   Udsolgt


Download det fulde program her!​