Napa-Sonoma

16.- 23. september 2019

I samarbejde med Wine Institute of California og Keld Johnsen, www.americanwine.dk arrangerer vi en tur med masser af unikke oplevelser, eksklusive vinsmagninger og mulighed for besøg på spændende restauranter. Vin- og oplevelsesmæssigt bliver det ikke bedre!

Turen byder på besøg på vingårde, som ikke tager imod turister, men gerne imod professionelle. Vi kommer til at smage sammen med de kendte vinmagere og spise på vinbøndernes egne restauranter.

Turen starter i Sonoma og går derefter til Napa. Herefter kan man vælge at flyver hjem eller forlænge med nogle dage i San Francisco.

Vi bestiller gerne bord på kultrestauranten The French Laundry, som har 3* i guide Michelin.

Ja, I læste rigtigt, Keld Johnsen er gode venner med Thomas Keller, som ejer restauranten, og så kan man godt få plads på den ellers meget svært tilgængelige restaurant. Om det er pengene værd, er en smags sag, men muligt er det i hvert fald.

 

Vinguider: Ruth Tilgaard, De Danske Vinrejser og Keld Johnsen, American Wine.

 

 

 

Det fulde program kan downloades her, når tiden nærmer sig!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.