Penedes, Priorat og Valencia
22. – 29. september 2019

Den store vinrejse til det klassiske Øst-Spanien byder på et møde med nogle af det gamle lands største vine og menneskene bag. 
På turen oplever vi såvel verdenskendte vindistrikter, som mindre kendte, men meget spændende distrikter i en fin blanding af natur og kultur. 

 
Vi starter i den eksklusive badeby Sitges lidt syd for Barcelona. Det er et godt udgangs-punkt for besøg i det smukke Penedés, hvor også de fornemme Cavahuse har deres kældre og godt ”stille” vine. 
Herfra til vildsomme og storslåede Priorat, hvorfra Spaniens måske bedste og dyreste vine kommer. Turen slutter i Valencia, en pragtfuld by, som kombinerer gammelt og avanceret nyt på spændende vis. Her ligger de mest avancerede moderne bygninger side om side med gamle bygninger, der er klassificeret Unesco World Heritage, Med sin beliggenhed ved Middelhavet og sit frodige bagland med appelsinplantager og vinmarker, er der masser at se på. Vi bor i den historiske bymidte, mellem barokken, gotikken og renæssancen, spiser tapasmiddag i en gammel bodega siddende mellem store vinfade og tager på vingårdsbesøg i baglandet. Det hotteste inden for vinproduktion p.t. er ikke kun at producere økologisk og biodynamisk men også at gøre det så oprindeligt som muligt, nemlig at producere i amforaer. Sådan har man produceret vin her i området fra tidernes morgen - også dette kommer vi til at opleve. 
Vi flyer ud til Barcelona og retur fra Alicante.

Vinguide Torben Møller Sørensen

Pris pr. person kr. 15.750,-

Det fulde program kan downloades her!