WineClass Toscana

WineClass i Firenze - Diplomkursus
6 – 12/10 2019

Tag med til Firenze på et spændende kursus om Dyrkning, Fremstilling & Smageteknik. Kurset afholdes i samarbejde mellem WineClass www.wineclass.dk og Il Santuccio www.ilsantuccio.it, og er på sommelier-niveau, men forbeholdt private med interesse for vin. Il Santuccio har tilbudt sommelier-kurser for private i Firenze i mere end 15 år. Samme kurser udbydes nu i Danmark af WineClass.

Takket være dette samarbejde har vi mulighed for at tilbyde et intensivt kursus i Firenze, der sætter fokus på Dyrkning, Fremstilling & Smageteknik, som er den første af tre dele på sommelier-kurset. Kurset giver en grundlæggende viden om dyrkning og fremstilling af vin, og man lærer at lave en teknisk og objektiv bedømmelse af vin. Man kan tage de to andre dele hos WineClass i København. Il Santuccio udsteder et diplom til deltagerne som bevis på deltagelse i første del (1. grad). Diplomet er naturligvis godkendt hos WineClass som en del af det samlede kursus.

Pris 7.950 uden fly. Fly koster ca 1.800 (netpris 3-2019)

Det fulde program kan downloades her!

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.