WineClass Toscana

Vin og mad kursus i Firenze i skolernes efterårsferie
15 – 20/10 2018

Tag med til Firenze på et spændende kursus i sammensætning af vin og mad, hvor du lærer grundprincipperne til at vælge den bedste vin til maden - eller omvendt. 
Kurset afholdes i samarbejde mellem WineClass www.wineclass.dk og Il Santuccio www.ilsantuccio.it, og er på sommelier-niveau, men forbeholdt private med interesse for vin.
Il Santuccio har tilbudt sommelier-kurser for private i Firenze i mere end 15 år. Samme kurser udbydes nu i Danmark af WineClass.
Takket være dette samarbejde har vi mulighed for at tilbyde et intensivt kursus i Firenze, der sætter fokus på sammensætning af vin og mad, som er den ene af tre dele på sommelier-kurset.
Kurset kan tages uafhængigt af de to andre dele. Man kan også vælge at fuldføre hele sommelier-kurset ved at tage de to andre dele hos WineClass. Vil du være ekstra godt forberedt på kurset i Firenze, kan du melde dig til kursus i første del (1. grad) hos WineClass, der starter i august.
Il Santuccio udsteder et diplom til deltagerne som bevis på deltagelse i tredje del (3. grad). Diplomet er naturligvis godkendt hos WineClass som en del af det samlede kursus.
De Danske Vinrejser er teknisk arrangør.

Pris 6.875 (den fly)     Tilmelding 14/6

Download det fulde program her!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.