California Central Coast Region fra San Francisco til Los Angeles 

15. – 22.  juni 2019 

I samarbejde med Keld Johnsen, www.americanwine.dk og Wine Institute of California har vi tilrettelagt en rejse med besøg på American Wines bedste leverandører, suppleret med besøg hos gode venner. Highway 1 fra San Francisco til Los Angeles byder på en af de flotteste køreture i Californien med det brusende Stillehav mod vest og frodige marker og skove mod øst. Vinmarkerne ligger gemt i små lommer i de mange smukke vindistrikter. Filmen Sideways fra 2004 gav Pinot Noir en renæssance, og den afsmittende effekt mærkes stadig, men vi kommer til at opleve, at området kan meget mere. Priserne er fornuftige, fordi navnene ikke er så kendte som nord for San Francisco. 
Vi starter ved vandet i Half Moon Bay, hvor vi smager fantastiske Pinot Noir og Chardonnay med Bourgogne som forbillede. Herfra fortsætter vi langs kysten til Santa Cruz, hvor vi bor to nætter. Videre til Paso Robles, hvor vi bor med besøg på gode vingårde i baglandet, som satser på Cabernet Sauvignon og Zinfandel. Edna Valley og Santa Maria Valley besøges på vej til dejlige Santa Barbara, hvor vi bor de to sidste nætter.

Vinguide: Keld Johnsen assisteret af Ruth Tilgaard 

Pris: 19.850 DKK


Download det fulde program her

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.