Chile og Argentina med mulig forlængelse til Iguazu vandfaldene

2 - 15. eller 18. marts 2019 

Når man tager til Chile og Argentina, er det, fordi man har et ærinde der.  Det er ikke lande, man bare kommer forbi. De ligger ikke på vej til noget andet. De er rejsemålet. Og sådan har det altid været.

Vort ærinde er at opleve to af nutidens største vinsucceser, der hvor det hele er startet og sammen med de mennesker, der har skabt den.  Vi kommer helt tæt på, og ind de rigtige steder. Ikke som en flok turister, der skal smage et par glas og afspises på hurtigste måde. Vi modtages som vinhusenes venner. Vi smager gammelt og nyt, top og kult. Og spiser nogle forrygende måltider i de skønneste omgivelser. Ind imellem oplever vi de høje bjerge og det stille hav, storbyer og landsbyer, lidt kultur og turisme. Alt sammen i et roligt og behageligt tempo, så sjælen når at komme med rundt. 

Vinguide: Ruth Tilgaard asssiteret af engelsktalende lokalguider

Pris DKK 29.950 pr. person


Download det fulde program her!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.