Flodkryds på Douro fra Porto til Salamanca og retur - udskudt til foråret 2021

I Portugal synes tiden at have stået stille, når man kommer ind i baglandet. I de titusinder terrassers dal, hvor portvinen fødes, oplever man en natur, som ikke overgås mange steder i verden.
Den 900 km. lange flod Douro er en af verdens vigtigste vinfloder, fordi den fra sit udspring i Spanien strømmer mod vest gennem nogle af landets bedste vindistrikter ind i Portugal til Porto og Atlanterhavet. Vi tilbringer en uge med sejlads på den storslåede flod fra Porto til Salamanca i Spanien og retur til Porto.  


Vi sejler i roligt tempo med CroisiEuropes splinterny flagskib 5* MS Amalia Rodrigues, som først søsættes i 2019. Hendes søsterskib Torga blev søsat på Douro i 2018. MS Amalia Rodriques har kun 66 kahytter, så der er sjældent mere end 120 gæster med. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt i top på denne dejlige, franskejede båd fra selskabet CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har specialiseret sig i sejlads på floder.
Der bliver god tid til at smage på områdets vine og til at tale om og forberede os på besøgene på landjorden. Når det er muligt, er vi vores egen lille gruppe. De valgfri ture med bus foretages med andre passagerer fra båden.
Vi flyver med TAP via Lisabon.
Naturen i april er fantastisk, når bl.a. kamelia træerne står i blomst.  

Vinguide Ruth Tilgaard

Pris kr. 16.775,-       Tilmelding hurtigst muligt, begrænset antal kahytter.

 
Download det fulde program her!​