Flodkryds på Loire

Flodkryds på Loire ”En kongelig flod”

18/6 – 25/6 2017

Nantes – St. Nazaire - Ancenis - Angers - Loireslottene – Saumur – Bouchemaine – Ancenis - Nantes

Loire har det hele: en speciel natur og flotte kongeslotte, skøn gastronomi og varierede vine fra gode mousserende, som lagrer i dybe huler, over stille hvide, rosé og røde til om-rådets mest originale vine med stort lagringspotentiale: Coulée de Serrant og Roche aux Moines, som vokser lidt uden for Angers. På Angers dramatiske kongeborg ser vi de fan-tastisk spændende, vævede billedtæpper ”Apokalypsen”.

Vi sejler i roligt tempo med MS Loire Princesse  med plads til 96 passagerer. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt i top på dette ny flagskib fra det franske selskab CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har specialiseret sig i sejlads på floder. Loire Princess er inspireret af den gammeldags hjuldamper, men med moderne teknik.

Der bliver god tid til at smage på områdets vine og til at forberede os på besøgene på landjorden. På alle byvandringer er vi vores egen lille gruppe. De valgfri ture med bus foretages med andre passagerer fra båden. Hvis vi bliver nok på holdet, kører vi Muscadet, Angers og Saumur på egen hånd.

Vi sejler om dagen og ligger stille om natten.

Vi flyver med Air France Nantes retur via Paris på en god og hurtig forbindelse.

Vinguide Ruth Tilgaard assisteret af lokalguider.

Pris: fra DKK 14.850

Tilmelding senest 15/12


Download det fulde program her!