Flodkryds på Rhône "Porten til Provence" 24-30/6

24-30/6 Flodkryds på Rhône "Porten til Provence" fra Marseilles til Chalon sur Saône

Provence og det sydlige Rhône har det hele: en pragtfuld, vild natur, stemningsfulde byer – såvel store som små, skønne vine og et godt køkken, som i tilgift er sundt.

Vi sejler i roligt tempo med MS Mistral med plads til 158 passagerer. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt i top på denne dejlige franskejede båd fra selska- bet CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har specialiseret sig i sejlads på floder. 

Der bliver god tid til at smage på områdets vine og til at tale om og forberede os på besøgene på landjorden. På alle byvandringer er vi vores egen lille gruppe. De valgfri ture med bus foretages med andre passagerer fra båden.

Vi flyver med KLM ud til Marseille og retur fra Lyon.

Naturen i juni er fantastisk, når alt er sprunget ud i kontrast til de barske klipper og den stedsegrønne garrique (maquis). Og så tæt på sommeren kan vi få fuld glæde af det store soldæk. 

Vinguide Ruth Tilgaard

Pris kr. 15.650,-    Tilmelding 4/3


Download det fulde program her!​

Kontaktoplysninger

  • De Danske Vinrejser A/S
  • Magstræde 7, 1204 København K
    CVR nr.14723986
    Medlem af REJSEGARANTIFONDEN nr. 261

  • Telefon: +45 33326220
  • Email: mail@vinrejse.dk
 

Sociale links

  

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag informationer om vin, rejser og invitationer til vinsmagning. Du modtager et nyhedsbrev 4-8 gange årligt. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet.