Torben Møller Sørensen

Torben er født i 1943, uddannet Vinkyper i 1964 og har således været beskæftiget indenfor vinbranchen i mere end 35 år som bl.a. salgschef, indkøber, marketingchef og direktør. Dertil skal siges, at han er en af Danmarks få Vinkypere. Utallige rejser til vinproducerende områder overalt i verden samt studier i kældre og vinmarker har giver Torben Møller Sørensen mange gode kontakter, en bred og alsidig vinviden samt sidst, men ikke mindst, en dyb forståelse for alle vinens aspekter - fra jord til bord. Sideløbende med de forskellige ansættelser har Torben Møller Sørensen været en meget eftertragtet foredragsholder og rejseguide. Dette skyldes ikke mindst hans alsidige viden, men også det faktum, at han formår at kommunikere budskabet videre på en underholdende og spændende måde. Mange har fået deres grundlæggende vininteresse gennem Torbens foredrag.

Ruth Tilgaard

Ruth Tilgaard er oprindeligt universitetsuddannet, men mens hun i studietiden arbejdede i hotelbranchen i Paris, fik hun smag for vin i stedet for grammatik. Hun har beskæftiget sig med vin lige siden. Ruth ejer Vinens Hus, et gammelt ildebrandshus fra 1728, som ligger i middelalderkvarteret i København. Her har hun siden 1979 stået for De Danske Vinrejser, som gennem årene har sendt mange tusinde professionelle og amatører på rejse i vindistrikterne. Hun er for sin indsats for fransk vin blevet tildelt den franske landbrugsfortjenstmedalje, le Mérite Agricole i 1. og 2. grad. Ruth er en god smager og deltager regelmæssigt i Tastevinagesmagningerne på Clos de Vougeot og de store primeursmagninger i Bordeaux.

Anders Houmann

Anders Houmann ejer og driver med stor succes Restaurant Kanalen på Christianshavn i København. Her finder man altid et stort og godt udvalg af Rhônevine med retter, som passer godt til vinen. Det skyldes Anders' store forkærlighed for området, hvor familien for øvrigt har sommerhus. Derudover er han medejer af en lang række restauranter bl.a. tre på Kgs. Nytorv. Anders er uddannet kok og tjener på Hotel Marselis i Århus. Han har bl.a. arbejdet et år på den danske restaurant, Copenhague i Paris og et år i New York, som privat kok for ambassadøren.