Hvordan vi laver vores rejser

Vigtigt om fly og tilmelding

Tilmelding jo før jo bedre af hensyn til gennemførsel af rejserne og for at få en billig flypris. Der kan være flere tusind kroner at spare ved tidlig tilmelding.

Tilmeldingsfrist:

Dato for tilmelding er anført under rejserne grundet deadline for bekræftelse af fly eller hotel. Det er her, vi tager stilling til, om vi kan samle en gruppe. I modsat fald annulleres turen. Man kan godt tilmelde sig en rejse efter tilmeldingsfristen, hvis vi kan skaffe fly.

Individuel pris (begrænset antal pladser) er billigere end gruppepris, fordi man betaler for at blokere pladserne. Hvis der efter flyprisen står (netpris 11-2011) er det den pris, en individuel flybillet kostede november 2011.

Gruppepris: hvis der står gruppepris, er prisen fast, hvis tidsfristen for tilmelding respekteres.

Flybilletter købt på nettet skal betales ved tilmelding og er tabt, hvis man selv annullerer rejsen med mindre man er forsikret. Vi bestillerflybillet på nettet mod et ekspeditionsgebyr på kr. 200 med mindre man selv ønsker at gøre det.

Reserverer man selv fly, skal man forinden checke med os, at rejsen gennemføres.

Man velkommen til at køre med vores bus til og fra lufthavnen og hotellet, hvis der er plads.

Afrejse er fra København med mindre andet er oplyst. Vi har mange rejsende fra Jylland og undersøger gerne muligheden for afgang fra Jylland. Venligst oplys, om det ønskes.