Tidligere gæsters oplevelser

Er du i tvivl ? - så læs hvad tidligere gæster hos De Danske Vinrejser skrev:

Om vores Yoga retreat november 2012:

Kære Ruth,

Fik ikke sagt farvel i går. Så lige en hurtig linje;
Tak for nogle vidunderlige dage i jeres (dit og Vernes) selskab. Du er uden tvivl et perfekt supplement for, at Mette kan lave nogle givende yoga retreats. Glæder mig allerede til næste gang.
Vi ses i Vinens Hus inden længe,
Kærlig hilsen
Nanna

 

Tak for en rigtig dejlig ferie ;) Håber I kom godt hjem. Trine og jeg havde nogle spændende dage i Marrakech.

Det var en fornøjelse at rejse med jer, håber vi ses en anden gang. Og hils Verner mange gange ;)
De bedste hilsner
Majbritt

 

Tak for sidst - det var en dejlig ferie med masser af gode oplevelser i Marokko.:-)


 

(Efter I tog hjem, hvade vi) nogle dejlige dage, hvor vi så en masse samt fandt nogle dejlige caféer, hvor vi kunne sidde og nyde en kop kaffe. Vores Riad var fint, dog lå det lokalt og centralt i Medinaen, så der var meget larm, så vi blev nødt til at sove med ørepropper:-(
MVH
Trine

 

Kære Ruth Tilgaard

Lige hjemvendt fra lang weekend med mad og vin i Piemonte.
På Græsted & Omgens Vinsmagningsklub vil jeg takke for en yderst proffesionel tilrettelagt tur med mad og vin oplevelser i topklasse. 
Det var en stor oplevelse for vores medlemmer og alle pengene værd.
Mange hilsner
Schwærter, formand

 

N.B. Vin og madguiden Anders Houmann er et kapitel for sig selv, som jeg ikke vil starte på, så bliver jeg aldrig færdig, men en yderst proffesionel og pædagogisk person, som alle vil huske og respekter. Klubben har 10 års jubilæum, og denne tur lærte os mere, end vi har lært i 10 år. 

(September 2012)


Kære Karsten, (Karsten Riis Laursen)

Tak skal du have for en fremragende uge! Når den lykkedes så godt, skyldes det i høj grad din person. Du har en måde at tackle såvel de medfølgende som de indfødte på, som gør, at alle  føler sig taget personligt af. Og det er alfa og omega for Vinrejsers publikum.
 
Vi vender tilbage til Oporto.
 
Venlig hilsen Professor Erik Johnsen (September 2012)

Hej Ruth,

En hilsen fra bestyrelsen for Fredensborg SuperBrugs med tak for en dejlig, velarrangeret tur.

Mange hilsner 

Per (September 2012)


Kære Ruth.

Endnu mere tak for nok en meget vellykket vin-kulturrejse. Vi fandt, at Nordspanien bestemt ikke er mindre fascinerende end Italien, som vi jo har beset og besmagt fra nord til syd. De kulturelle islæt var øjenåbnende. Det vinøse herligt, dels konkret smagende og dels ekstra fornøjet ved de uventede flotte modtagelser af vingårdenes spidser – ejere – direktører m.m. Eksempeltvist kommer vi næppe igen til at blive kørt rundt i en ”Hummer” af verdenskendt ejer og vinguru! 

Vi fandt os også rigtig godt tilpas blandt hele rejseholdet. 

Så igen – tak for turen – bestemt også til Verner.

Mange Hilsner

Hanne og Ole Bjørn Greve (efterår 2009)


Kjære Ruth!

Tusen takk for en perfekt planlagt og gjennomført tur til Burgund.

Det var 30 meget fornøyde nordmenn som landet sent søndag kveld med gode minner i store mengder i bagasjen.

Godt å ha slike opplevelser i minnet når vintermørket senker seg……

Øivind Sten Rørvik (efterår 2009)


Kære Ruth, bare kort for at sige så mange tak for en fantastisk ferie, den oversteg alle mine forventninger. Du må være stolt af dit rejseselskab , som vinbønderne er af deres BODEGAER. Det har været en stor glæde at træffe dig , og jeg håber at se dig igen , måske i København. 

Mange hilsener Lissen Harreschou (efterår 2009)

Kære Ruth.

Tak for endnu en vellykket – ja nærmest ganske fortrinlig vinrejse, der som ekstranummer var meteorologisk velsignet med et perlevejr. Busnedbruddet i Napoli førte til første glædelige ”nyhed”: flot pizza-scoop ved æggeslottet. Vesuv i sol og Azienda Vinicola Sorrentino med sød flirtende bedstefar bekræftede vore forventninger til turen. Caggianos Taurasi smager jo godt, og det var vel ikke overraskende, at det trods alle formaninger ikke var til at slippe af sted fra den charmerende vin- m.m.- mager. 

Resten af turen også rosværdig, og specielt godt var ”det nye” d.v.s. Taranto-besøget, Maseria Ludovico med en ”rigtig” vinbonde og den formiddable frokost i Mottola. Cantele flot i stedet for Accademia dei Racemi. Som rosinerne i den vinøse pølseende: Tormaresca langt inde i Murge-højlandet og Rivera. Et rart rejsehold med godt samvær. Din vanlige og forventelige sikre styring, suppleret med den kulturelle trykkoger Verner.

Alt dette var os til stort, udelt velbehag. Tak for det.

Mange hilsener Hanne og Ole Greve. (efterår 2008)


Kære Ruth

Grete og jeg vil gerne sige dig mange tak for et fantastisk rejseforløb. Du er en mester i at organisere tingene, så deltagerne får oplevelse på oplevelse. Og så mestrer du kunsten at få folk med, uanset om det er til vin eller til anden form for kultur. Og du behersker til fingerspidserne alle de små (og store) afvigelser fra de planer, du har med hjemmefra. Uden at folk opdager det. Du er eksponent for en positivitet, der giver deltagerne en følelse af tryghed. Rejsen var en stor succes - i hvert fald for deltagerne.

Mange tak skal du have, og på gensyn, ERIK (efterår 2008)


Dette bare for at sige tak for vinrejsen til Kastilien (i september 2002) og for at understrege, hvilken fremragende guide Bo Jacobsen er. Jeg håber I sætter pris på hans talenter - uden ham havde turen hverken været så instruktiv, så opstemmende og så morsom, som den var.

Men i det hele taget: arrangementet klappede, alt var på højt professionelt niveau, og det synes vi, der er grund til at gøre opmærksom på, for sådan er det ikke altid, når man rejser i flok og følge og hengiver sig til andres nåde og beslutninger. Seks stjerner, altså. 

Venlige hilsner, Inge og Klaus Rifbjerg bosiddende i Spanien


Just hjemkommen fra jeres Toscana-rejse vil vi gerne på denne vis sige jer tusinde tak for en herlig tur i det Italienske. VI nød det i fulde drag, og vi påskønnede også den holdning fra rejselederne, der gik ud på, at vi var voksne mennesker, der kunne tænke selv og klare sig selv, hvis det blev nødvendigt.

Selvsamme rejseledere, hvad enten det er Flemming, Anders eller Verner skal have stor tak for deres indsats. De kunne deres kram, hvortil kom, at de havde en herlig humor, så man f.eks. kunne få helt ondt af den stakkes italienske chauffør, der ikke kunne vide, hvorfor vi lå flade af grin ? så vidt det nu kan lade sig gøre i en bus.

Turen var flot tilrettelagt med besøg på de rette steder samt frihed til at gå på egen hånd. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi lægger vor rejseskæbne i De Danske Vinrejsers hånd. 

Nina Damsgaard og Vigand Rasmussen, Vejle 


Hermed en lille hilsen, for at fortælle om endnu en yderst vellykket tur med De Danske Vinrejser. Alt klappede til mindste detalje. En meget velorganiseret tur, hvor vi fik en mængde rigtigt gode oplevelser, ikke mindst på grund af vores to dygtige guider. 

Yvonne Alsøe/Peer Rasmussen, Odense & Marianne B. Jensen/Tony A. Jensen/Odense


Tak for deltagelsen i din rejse:

Det Klassiske Italien, Toscana og Umbrien 11.-18. oktober 1998

Det var i alle måder en fantastisk oplevelse, så jeg vil gerne med på din næste tur - hvorhen? Dine kontakter til Pazzi ? familien i Trebbio og La Logias ejer: Baruffaldi og hans vin og kunstsamling var for mig højdepunkterne. 

Ole Zeuthen Dalgaard, Skodsborg


5 dage i Toscana fra d. 3.-7. oktober, en oplevelse ud over det almindelige.

Vi føler trang til at udtrykke vor tilfredshed med turen til Italien. Både m.h.t. tilrettelæggelsen i al almindelighed, med udvælgelse af vinskotte i deres forskelligheder, tidsplanen etc. Som så mange andre har også vi haft forskellige destinationer som mål. Både som individuelle rejser samt tilrettelagte ture. Den netop overståede rejse overskygger hovedparten!

En meget stor del af æren skal bestemt tildeles Flemming Hvelplund, som med sin store ekspertice, ikke kun på vinens område, var en umådelig behagelig, sympatisk og levende rejseleder. Og, hvem lægger ikke gerne øre til, når "lærer Madsen" øser ud af sin viden omkring den spændende historie i støvlelandet. Vi tager gerne med på tur med Vinens Hus en anden gang og glæder os til at modtage kommende programmer. 

Helga & Mogens Sillasen, Farum


Hillerød den 14. 1.år 0 (efter vor nye tidsregning) Med vor nylig afsluttede Super- vinskole-ophold i Bordeaux i frisk erindring, vil jeg på holdets vegne (de 10 "SNIFFERNE", der blev tre dage mere) udtrykke vor store begejstring for deltagelsen. En gang i foråret var det tæt på, at vi selv havde arrangeret en tur, for at gøre det billigere. Vi kan i dag se, at det havde været umuligt for os at lave noget, der havde nået den nylig oplevede tur til sokkeholderne.

- Vi havde ikke haft fornøjelsen, at være mange muntre mennesker sammen på de daglige ture.

- Vi havde ikke kunnet arrangere så fremragende slotsbesøg.

- Vi havde måtte spise på små usle landevejskroer på vor vej rundt.

- Vi havde ikke forstået et muk af det alle dem der kun kunne fransk fortalte.

- Vi havde ikke haft en sprudlende, vidende og underholdende vinguide (Karsten).

Kort og godt, vi er lykkelige for, at vi valgte De Danske Vinrejser, det er nok ikke sidste gang og vi benytter enhver lejlighed til at snakke om den pragtfulde tur. 

Gert Gehl, Vinklubben "SNIF", Hillerød


Kære Flemming,

Trille og jeg siger dig tusind tak for en herlig vinoplevelse, Det var en aldeles pragtfuld tur, uanset at vejrguderne generede os en kende. Programmet var sat godt sammen, varieret med en passende blanding af vin, mad og kultur. Men vi tror, at vi taler for hele gruppen, når vi siger, at din viden og stil bidrog væsentligt til succesen.

Det var en sand fornøjelse at være sammen med dig, både fagligt og menneskeligt. Du er jo en gudbenådet pædagog og din humoristiske sans uovertruffen ( vi går endnu og småklukker over dine vitser). Og når vi dertil lægger din leksikale viden om vin, ja så er et jo ikke så svært at forstå, hvorfor turen var så god en oplevelse. Vi forstår godt de deltagere, som sagde, at de kun tager på de vinrejser, du leder. 

Trille & Richard Lydiker, bosiddende i Rom


Tilbage fra en veltilrettelagt tur med gode og konstruktive besøg, vil jeg gerne sige tak for et godt og solidt forarbejde. Alt gik som det skulle og ganske rigtigt var buschafføren utrolig hjælpsom og opfindsom til improviseret sight-seeing, når der pludselig var 20 minutter for meget til næste besøg. Jeg er overbevist om, at deltagerne (og jeg selv) også næste gang vælger De Danske Vinrejser som arrangør. 

Jens Steffen Hansen, Vinhandler Lorange Vinhandel, Næstved.


"Der er nu gået et par uger, siden vi vendte hjem fra rejsen til Sydamerika, og jeg er så småt ved at vende tilbage med mit indre. Det var på mange måder en fantastisk og uforglemmelig oplevelse. Gode rejsefæller, spændende besøg på de mange vingårde og på pampas'en, de storslåede landskaber, vandringerne i byerne og ikke mindst Iguazu....

Mit næste ønske om en vinrejse er en tur til New Zealand og Australien. 

Gustav Schmidt, Skanderborg


Slutstenen på værket i Shamwari var herlig og intens, trods et noget blakket vejr. 

Turens vinøse indhold var bestemt tilfredsstillende, og vi nød de ekstra indslag – Kanonkop, Vergelegen og Pinotage- smagningen i Knysna. Det er svært at rangliste besøgene, men Klein Constatia med den meget rare ejer er vist tættest på en 1. plads. 

Ud fra mine notater er jeg nået frem til at vi på de 11 (12) besøg – incl. et par spisninger – smagte på 44 vine. Dertil de 7 ved Pinotage-smagningen – med lille overlap.

Ved øvrige lejligheder – incl. spisninger og egne måltider – kom andre vine til. En sammentælling fører altså frem til, at vinrejsen førte til smagning af ca. 65 forskellige vine. Ganske flot og tilfredsstillende – og absolut nydelsesrigt - hvilket mange gange forstærkedes af den ganske forskelligartede mad. 

Den bedste vin? Svært spørgsmål, måske Vergelegens Red 2001, eller Hamilton Russells Pinot Noir 2003. 

Er der så slet ingen malurter at dryppe i bægeret? Ikke mange og ingen alvorlige. Spier-stedet var nok lidt skuffende. Udkigget fra den ellers behagelige bus kunne have været bedre – som det f.eks. var i bussen i Sydamerika i 2004. Men ellers har vi været meget tilfredse – også med den meget gode chauffør Gasant og med den søde, vidende og veltalende guide Ann, som slet ikke kunne lade være med at delagtiggøre os med hendes viden og engagement.

Det var en tur med tryk på hele tiden, og det bekom os godt.

Hanne og Ole Greve


Tak for den særdeles oplevelsesrige og flot gennemførte rejse til Sydafrika (2005). Den blev nydt i fuldt mål, både det generelle element og den vinøse del. Det var lærerigt at se det meget komplekse samfund, som prøver at finde fælles fodslag efter en tung fortid. Dagsturen til Kap det gode håb var det synsmæssige højdepunkt, forstærket af den herlige picnic i bugten hos bavianerne. Men hele området omkring Cape Town og øst på til vingårdene er smukt. 


Kære Ruth.

... efter oplevelserne har sat sig, og billederne fremkaldt, må vi endnu 

engang konstatere, at vi var m e g e t glade og yderst tilfredse med at 

have deltaget på rejsen til Sydamerika.Godt arrangeret, spændende og lærerig og - ikke mindst - krydret med Flemming Hvelplunds legendariske humor. At Verner Madsen stod klar "på 

sidelinien" blev det ikke ringere af ... !?!

Altså: 1000 TAK og på et forhåbentlig H A S T A L A V I S T A !! Birgitte og Søren Møller