Flodkryds på Douro fra Porto til Salamanca retur 

15 – 22/10 2021

Porto - Régua – Vega de Terón – Barca d’Alva - Ferradosa - Pinhão - Porto

I Portugal synes tiden at have stået stille, når man kommer ind i baglandet. I de titusinder terrassers dal, hvor portvinen fødes, oplever man en natur, som ikke overgås mange steder i verden.

Den 900 km. lange flod Douro er en af verdens vigtigste vinfloder, fordi den fra sit udspring i Spanien strømmer mod vest gennem nogle af landets bedste vindistrikter ind i Portugal til Porto og Atlanterhavet. Vi tilbringer en uge med sejlads på den storslåede flod fra Porto til Salamanca i Spanien og retur til Porto.

Vi sejler i roligt tempo med CroisiEuropes premium skib 5* MS Amalia Rodrigues, som blev søsat i 2019. MS Amalia Rodriques har kun 66 kahytter, så der er sjældent mere end godt 100 gæster med ombord. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt af god kvalitet på denne dejlige, fransk-ejede båd fra selskabet CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har spe-cialiseret sig i sejlads på floder.

Der bliver god tid til at smage på - vine og til at tale om og forberede os på besøgene på landjorden. Når det er muligt, er vi vores egen lille gruppe. De valgfri ture med bus foretages med andre passagerer fra båden.

Vi flyver med TAP via Lissabon.

Vinguide:  Ruth Tilgaard

Pris fra ca. DKK 17.350,-