Flodkryds på Douro fra Porto til Salamanca retur - udskudt til 2025

Uge 43 2024

I Portugal synes tiden at have stået stille, når man kommer ind i baglandet. I de titusinder terrassers dal, hvor portvinen fødes, oplever man en natur, som ikke overgås mange steder i verden.

Den 900 km. lange flod Douro er en af verdens vigtigste vinfloder, fordi den fra sit udspring i Spanien strømmer mod vest gennem nogle af landets bedste vindistrikter ind i Portugal til Porto og Atlanterhavet. Vi tilbringer en uge med sejlads på den storslåede flod fra Porto til Salamanca i Spanien og retur til Porto.

Vi sejler 5 nætter i roligt tempo med CroisiEuropes 5* skib MS Torga. Skibet har kun 71 kahytter, så der er sjældent mere end godt 100 gæster med ombord. Mad og vin, som er inkluderet i prisen, er som forventeligt af god kvalitet på denne dejlige, franskejede båd fra selskabet CroisiEurope www.croisieurope.travel, som har specialiseret sig i sejlads på floder.

Der bliver god tid til at smage på - vine og til at tale om og forberede os på besøgene på landjorden. Når det er muligt, er vi vores egen lille gruppe. De valgfri ture med bus foretages med andre passagerer fra båden.

Det er muligt at starte med to overnatninger i Porto før flodkrydset. 

Vinguide:  Ruth Tilgaard

Pris fra ca. DKK 

Detailprogram følger